top of page

The Hatman Company/La Garra

Piano Man/The Rich

data. 16/10/2022 - 18:30h

espai. casa montjuic (antiga sala hiroshima)

duració. 40 minuts aprox.

cartel THE PIANO MAN PNG.png

Sinopsi.

Piano Man és un espectacle de dansa narrativa. Piano Man explica la història de 5 personatges que es troben a NYC. Bill surt de treballar i caminant per Times Square veu un piano solitari al mig de la plaça. És el Blue Note Jazz Festival i, com cada any, hi ha pianos per totes les grans places de la ciutat. Bill inspirat pel festival s'asseu, obre la tapa i col·loca les mans suaument sobre el piano mentre respira per començar a tocar i cantar Mack the Knife. Mentre el públic es va acostant, Bill es prepara per explicar la còmica trobada entre Katie i Sam. Una divertida història de ficció entre una cambrera i un home de negocis que freqüenta l'Executive Room Bar on hi treballa. Aquesta curiosa parella es trobarà dos personatges més pel camí. John, un pallasso sempre disposat a treure un somriure als altres i Paul, un entusiasta escriptor llest per escriure la seva propera gran novel·la sobre la ciutat de NY. Tots els personatges busquen escapar-se de la insatisfacció de les seves vides.

 

Tot això explicat mitjançant el moviment i la dansa jazz, en tota la seva esplendor.

 

L´objectiu d´aquest espectacle és representar la fantasia de la vida de l´escenari. Una reflexió sobre una de les qüestions fonamentals del teatre que és entretenir el públic i endinsar-lo a les nostres vides, perquè s'oblidi de la seva per una estona. Volem recordar el públic, perquè el teatre és vital a la nostra vida. És un dels pocs espais on podem gaudir de les històries dels altres i per això oblidar-nos de la nostra.

fitxa artística.

dramatúrgia, direcció i coreografia.

carlos rodriguez

assistent de direcció.

marina julià

intèrprets.

andreu roqueta, marta serret, jody rafferty, francisco gabriel, carlos rodríguez

diseny d'iluminació i vestuari.

marina julià i carlos rodríguez

escenografia.

eduard búcar

música.

duke ellington, john denver, frank sinatra, sammy davis jr, lisa minelli. johnny mercer, ella fitzgerald 

Sin título.png

Sinopsi.

LA GARRA presenta: “The Rich”, una adaptació teatral per a tres ballarins de The Rich Man's Frug.

The Rich Man's Frug de Sweet Charity (1969) és possiblement la coreografia de Fosse en

la màxima expressió. Des dels subtils moviments característics de les mans fins a les caminades allargades i els posats innovadors, Fosse va utilitzar la seva versió de “Rich Man's Frug” per presentar el seu estil de ball als amants del cinema. Va dividir la coreografia en tres parts: “The Aloof”, “The Heavyweight” i “The Big Finish”, tot per tal de transmetre el glamour aristocràtic i cregut d'un món del qual Charity no formava part, tot sense dir una paraula. Simplement genial.

fitxa artística.

direcció.

anna arboix

adaptació coreogràfica

tania palomeque

intèrprets.

tania palomeque, mónica hernández,

ricard argemí

música.

sweet charity orchestra.

bottom of page